NaslovnicaVijestiOVO BI MOGAO BITI VELIKI UDARAC ZA DINAMO PRED FINALE: Favoriti su...

OVO BI MOGAO BITI VELIKI UDARAC ZA DINAMO PRED FINALE: Favoriti su za osvajanje kupa, ali…

Finale Hrvatskog kupa između Dinamo Zagreba i Rijeke se igra u srijedu sa početkom u 18 sati na Aldo Drosini u Puli. Ovo će biti vrhunac sezone za obje ekipe koje će u ovaj susret ući pa skoro sa svim igračima na raspolaganju.

DINAMO PRED FINALE

Naime, u Pulu će ići svi igrači, to jest čitava momčad obje ekipe i oni koji su u zapisniku i koji nisu. Svakako je cijela momčad zaslužila pehar, kada ga osvoje bilo koja od ove dvije ekipe.

Nakon duge i iscrpljujuće sezone u 1. HNL, Dinamo Zagreb je naravno završio na prvoj poziciji sa čak 23 boda više u odnosu na drugoplasiranu Rijeku. Dinamo je ove sezone imao ubjedljivo najbolji napad i obranu u ligi, kao skoro svake sezone, dok su imali dobru sezonu i u Europskoj ligi.

Na drugoj strani, Rijeka nije imala baš sjajnu sezonu, ali su osigurali to drugo mjesto sa još jednom utakmicom preostalom do kraja sezone. Oni su sa minimalnom pobjedom u prošlom kolu osigurali tu drugu poziciju koju je također ganjao i Hajduk, koji sada ima četiri boda manje u odnosu na Rijeku.

U svakom slučaju, oba ova tima svoju sezonu mogu lagano privesti kraju bez ikakvih frustracija i napetosti, dok u ovaj susret ulaze u potpunosti rasterećeni.

Zbog toga očekujemo jednu odličnu utakmicu, a što se tiče ozljeda, samo jedan igrač Dinama će biti upitan za finale Kupa, a njegovo ime je Amer Gojak, koji je protiv Intera Zaprešića zadobio neugodan udarac u rebra, pa ga zbog toga Bjelica možda neće ni koristiti. Navodno je sve uredu sa njim, ali je pitanje da li će trener Dinama riskirati, sa toliko drugih opcija na njegovoj poziciji.

[Finale Hrvatskog kupa] Dinamo Zagreb – Rijeka

Dinamo Zagreb Rijeka finale hrvatskog kupa

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!