NaslovnicaVijestiOvo bi mogla biti sezona mladića: U League 1 nagradu za igrača...

Ovo bi mogla biti sezona mladića: U League 1 nagradu za igrača mjeseca dobio 16-godišnjak!

Udruženje profesionalnih francuskih nogometaša dodijelio je nagradu za najboljeg igrača mjeseca 16-godišnjem debitantu koji je odmah svojim predstavama očarao francusku javnost i najavio velike stvari.

U Francuskoj je pojava čudesnih tinejdžera nevjerojatnog nogometnog talenta svakodnevna stvar, ali počeci karijere tek 16-godišnjeg veznjaka Rennesa Eduarda Camavinga iznenadili su i nogometnu javnost francuske.

HAZARD RAZBIJESNIO NAVIJAČE CHELSEAJA: Evo što je rekao o svom bivšem klubu!

Mladić iz Angole koji od svoje druge godine s obitelji živi u Francuskoj debitovao je u seniorskom nogometu ove sezone, a nogometnu javnost već je očarao u uvodnoj utakmici sezone u francuskom Superkupu, u kojoj je Rennes odmjerio snage s prvakom Paris Saint Germainom.

nakon toga Camavinga je zadržao svoje mjesto u početnoj jedanaestorici, a njegovi su nastupi u avhustu bili tako dobri da ga je udruženje francuskih profesionalnih nogometaša (UNFP) njemu dodjelilo nagradu za najboljeg igrača mjeseca. Camavinga je iza sebe ostavio Zinedinea Ferhata iz Nimesa i golmana Toulousea Baptistu Reyneta.

Nema potrebe govoriti da je Camavinga najmlađi dobitnik ove vrste nagrade u povijesti francuskog nogometa. Ova sezona bi mogla biti ključna kada su u pitanju mlađi nogometaši, jer je već do sada nekoliko njih na sebe skrenulo pažnju, prije svega Fati, Abraham, Mount…

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!