NaslovnicaVijestiOvo je dokaz koliko je korona usporila nogomet! Nogometaši Reala nakon provg...

Ovo je dokaz koliko je korona usporila nogomet! Nogometaši Reala nakon provg treninga: “Razočarani smo, kao da smo prvi put igrali nogomet”

Defanzivac Real Madrida Dani Carvajal opisao je prvi trening u trenerskom centru kluba nakon dvomjesečne izolacije. Iskustvo je bilo sve, samo ne ugodno.

zvijezda Real Madrida

Dugo odsustvo grupnih treninga, rada s loptom i svega ostalog što pripada trenerskom procesu treniranja također se osjeti i na takvim igračima kakve u svojim redovima ima španjolski div Real Madrid. Bočni defanzivac Dani Carvajal španjolskim je medijima opisao iskustvo prvog treninga u klupskom centru i otvoreno priznao da je osjećaj na terenu vrlo neobičan.

Nevjerovatan događaj u Bugarskoj: Od naredne sezone u ligi gledat ćemo okršaj “kopije” i “originala”

“Mnogi od nas imali su poteškoće u kontroli lopte. Nije moguće uspoređivati ​​trening u centru sa treningom kod kuće. Prvi dan je bio potpuno očajan. Kao da prvi put igramo nogomet. Sada je sve bolje i bit ćemo spremni prije ili kasnije. Moramo slijediti protokole i nadamo se da ćemo moći igrati ponovno “, rekao je Carvajal.

Datum nastavka La lige još uvijek nije poznat a nagađa se da bi prvensto trebalo početi sredinom idućeg mjeseca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!