NaslovnicaVijestiI ovo je moguće: Messiju se je ovo desilo prvi put nakon...

I ovo je moguće: Messiju se je ovo desilo prvi put nakon 2007. godine i nakon 302 utakmice u nizu

Lionel Messi bio je bez sumnje prvo ime dvomeča između Barcelone i Celte Vigo u okviru Kupa Španije. Celta nije uspjela ponoviti dobru partiju kao što je to bio slučaj protiv Reala prije nekoliko dana, te su visoko poraženi od Barcelone i tako su napustili ovo takmičenje.

Messiju se je ovo desilo

Trener Barcelone Ernesto Valverde nije želio ništa prepustit slučaju. U revanš susretu osmine finala španjolskog kupa pritiv Celte ma teren je poslao najjaču postavu, što mu se na kraju i isplatilo. Lionel Messi je u prvih 30 minuta, zabio dva gola i jednom asistirao, i tako ugasio sve nade ekipe koja je prije nekoliko dana u španjolskoj ligi pred domaćom publikom remizirala sa Realom (2: 2).

Rezultat je na kraju glasio 5:0, te je Barca prošla dalje ukupnim rezultatom 6:1.

>> Mediji se okrenuli protiv Zidanea – zamjena je već poznata?

Budući da je u drugoj polovici susreta praktički bilo sve odlučeno, trener Valverde je Messija pozvao je na klupu. To se dogodilo u 59 minuti susreta a umjesto Argentinac je u igru ​​poslao Ousmane Dembelea.

[su_bonus]

Zanimljiva činjenica je ta da je Messi morao napustiti igru prije 60. minute prvi put naokon 302 utakmice odnosno prvi put nakon 29. septembra 2007.  godine. Tada se to dogodilo u utakmici protiv Levante, trener je tada bio Frank Rijkaard, koji je u igru poslao Gia dos Santosa.

Argentinac je nakon toga susret napustio nekoliko puta prije 60. minute, ali svaki put zbog ozljede odnosno bolesti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!