NaslovnicaVijestiOvo je najbolja ekipa u Premier ligi prema statističkim podacima: U ekipi...

Ovo je najbolja ekipa u Premier ligi prema statističkim podacima: U ekipi tek dva nogometaša Liverpoola

Liverpool ima samo dvojicu svojih igrača koji su se uspjeli naći u najboljem statističkom timu Premier lige do sada, navodi WhoScored. Ovaj sastav na Otoku je izazvao mnogo kontraverzi, a vi sami procijenite zbog čega.

Van Dijk otkrio

Redsi su novi šampioni Premier lige, to već sada može sa sigurnošću potvrditi jer imaju nevjerojatna 22 boda prednosti u odnosu na prošlogodišnjeg prvaka Manchester Cityja. No, zvijezde Liverpoola Virgil van Dijk i Sadio Mane jedina su dva igrača iz ekipe Jurgena Kloppa koji su se našli u najboljem, statistički gledano sastavu u ovoj sezoni.

U kineskoj Super ligi možete kupiti klub besplatno: Njihova imovina vrijedi 77.4 milijuna funti!

Nizozemski defanzivac Van Dijk ima prosječnu ocijenu od 7,4 na temelju svojih nastupa ove sezone dok njegov timski kolega, Sadio Mane je najbolje ocijenjeni lijevi krilni igrač u ligi s ukupnom ocjenom od 7,5.

Ekipa je napravljena u 4-4-2 formaciji i između stativa se nalazi golam Newcastlea, Martin Dubravka.Desni bek je nogometaš Leicestera, Ricardo Perreira dok je na lijevoj strani Lucas Digne iz Evertona. Partner van Dijku na poziciji centralnog beka je Harry Maguire.

Sredinu terena uz Manea još “drže” Adama Traore, Kevin De Bruyne i Jack Grealish, dok su u vrhu napada Meksikanac Raul Jimenez i Brazilac Richarlison.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!