NaslovnicaVijestiOvo je prešlo sve granice: Da li će Leipzig za 16-godišnjaka izdvojiti...

Ovo je prešlo sve granice: Da li će Leipzig za 16-godišnjaka izdvojiti rekordnu cifru?

Umaro Embalo je tek šesnaestogodišnji nogometni talent Benfice, koji već ima veliki broj ponuda. I to kakvih. Leipzig je najuporniji, a predviđena cijena za njega je astronomska.

Da li će Leipzig za 16-godišnjaka

Član mladog tima Benfice, Umaro Embalo ima vrlo zanimljivu ponudu za nastavak karijere. Prema njemačkom sportskom časopisu Bild, 16-godišnji nogometaš, koji je rođen u Gvineji privukao je najviše interesa iz Njemačke, a nazagrijaniji za njegovo dovođenje je Bundesligaš Leipzig.

[su_live_koeficijenti]

Mnogi europski klubovi, uključujući Barcelonu i Manchester United, također su zainteresirani, ali Leipzig ima plan za razvoj ovog igrača.

>> Football Leaks: Messi ima plaću veću od 100 milijuna eura godišnje!

Ralf Rangnick, koji je zadužen za regrutiranje u Leipzigu, očekuje se da će se sastati s Benficinim vodstvom i razgovarati s njima o mogućnosti transfera. Opcije za transfer zapravo postoje, ali 16-godišnji nogometaš mogao bi mnogo koštati.

[su_bonus]

Bild spominje naknadu u iznosu od 18 milijuna eura, što je, naravno, iznimno velika količina novca nogometaša koji je još uvijek samo talenat. Ukoliko Nijemci, na čelu sa Ragnickom odluče da u njemu ima potencijala, vrlo vjerovatno ćemo ga vidjeti u Leipzigu. Što se tiče novca, u Leipigu sa time nemaju problema.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!