NaslovnicaVijestiGUARDIOLA OTKRIO I IZNENADIO MNOGE: Ovo su dvije najbolje ekipe protiv kojih...

GUARDIOLA OTKRIO I IZNENADIO MNOGE: Ovo su dvije najbolje ekipe protiv kojih sam igrao kao trener!

Trener Manchester Cityja Josep Guardiola igrao je protiv dvije ekipe u svojoj trenerskoj karijeri, protiv kojih mu je jednostavno zastao dah. Njegov stari rival Real Madrid nije među njima.

Trener Manchester Cityja Josep Guardiola govorio je za Telegraph, a  u zanimljivom intervjuu govorio je o trenutnoj situaciji u engleskom prvenstvu, u kojem njegov City i Liverpool u posljednje vrijeme vode u jednoj od najzahtjevnijih borbi za titulu prvaka u historiji lige. Guardiola, kao trener Barcelone, Bayerna i Citya, konstantno dio europske klupske kreme u kojoj je do sada susreo dva suparnika, protiv kojih mu je zastao dah.

ARSENAL PRAVI ŠOKANTAN TRANSFER: Za male pare kupuju jednog od najvažnijih igrača Tottenhama!

“U karijeri sam igrao protiv mnogo izvanrednih momčadi, a protiv samo dvije ekipe sam zastao i rekao – “wow”. Jedna je Barcelona Luisa Enriquea s Neymarom, Messijem i Suarezom u napadu, a druga je Liverpool ove godine. Dvije najbolje momčadi protiv kojih sam igrao kao trener “, rekao je Guardiola.

Guardiola tvrdi da nije radio u zahtjevnijem prvenstvu od Premier lige.

“To je najteža liga otkad sam trener, prije svega zbog kvalitete suparnika. Zbog toga me ne čudi što je ovdje doista super trenirati, ali samo će jedan podići trofej na kraju, a ostali će biti razočarani.”

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!