NaslovnicaVijestiOvo su mogući sastavi za susret Hajduka i Dinama u polufinalu Kupa

Ovo su mogući sastavi za susret Hajduka i Dinama u polufinalu Kupa

Danas u 19 sati na Poljudu, Hajduk i Dinamo će se susresti u utakmici polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Nedavni derbi u kojem je Dinamo pobijedio Hajduk rezultatom 1:0 u subotu udaljio je Splićane od borbe za naslov prvaka. Međutim, Hajduk će imati priliku za revanš kroz izbacivanje Dinama iz Kupa i pokušat će se vratiti snažniji nego ikad.


Očekuje se da će Mislav Karoglan izvršiti nekoliko promjena u momčadi u usporedbi s formacijom koju je koristio u subotnjem derbiju, a jedna od tih promjena mogla bi biti prisilna. Marko Livaja je morao napustiti tu utakmicu zbog ozljede, i iako Karoglan nije potpuno isključio njegov nastup, vjerojatno će Nikola Kalinić započeti utakmicu u napadu od prve minute. Također, očekuje se da će Ismael Diallo ispasti iz momčadi, budući da ga je Šimun Hrgović zamijenio na lijevom beku tijekom poluvremena prošlog derbija.

Čini se da će ostatak momčadi ostati nepromijenjen, pa će tako Lovre Kalinić zadržati svoje mjesto na golu. U obrani će uz Šimuna Hrgovića nastupiti Fahd Moufi, Zvonimir Šarlija i Dominik Prpić.

U sredini terena očekuje se da će zaigrati Niko Sigur, Rokas Pukštas i Filip Krovinović, dok će na krilima vjerojatno biti Emir Sahiti i Laszlo Kleinheisler. Postoji mogućnost da Josip Brekalo uđe u početnu postavu jer je Karoglan najavio da će dobiti priliku za igru, ali još uvijek nije jasno koliko je spreman.

Nakon posljednjeg derbija, Dinamo ima više razloga za zadovoljstvo, ali Sergej Jakirović sugerira mogućnost dvije do tri promjene u momčadi. Zdravstveno stanje pojedinih igrača moglo bi biti presudno za te promjene, ali trener Dinama nije otkrio postoje li neki konkretni zdravstveni problemi među igračima.

Kako stvari stoje na golu i u obrani ostaju isti igrači, tako da se u prvom sastavu očekuju Ivan Nevistić, Stefan Ristovski, Maxime Bernauer, Kevin Theophile-Catherine i Ronael Pierre-Gabriel.

Nakon što je Arijan Ademi nakon dugog vremena zaigrao u početnoj postavi na Poljudu, čini se da će Dinamov kapetan ponovno zauzeti mjesto na klupi, dok će ga u sastavu zamijeniti Petar Sučić. U sredini terena će također igrati Josip Mišić i Martin Baturina.

Jakirović bi mogao razmotriti i jednu promjenu u napadačkom trokutu. Arber Hoxha će zauzeti poziciju lijevog napadača, dok će Bruno Petković biti u sredini. Ovaj put, Dario Špikić bi trebao dobiti priliku na desnom krilu umjesto Takura Kaneka.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!