NaslovnicaVijestiOvo su Salahova dva uvjeta za prelazak u Real Madrid!

Ovo su Salahova dva uvjeta za prelazak u Real Madrid!

Fenomenalni egipatski napadač Mohamed Salah na meti je najvećih europskih klubova, a ovo su njegova dva uvjeta za prelazak u Real Madrid.

Engleski mediji napisali su proteklih dana kako će Liverpool ponuditi produljenje suradnje Mohamedu Salahu, kako bi se obranili od mnogih unosnih ponuda najvećih europskih klubova.

Međutim, poziv jednog kluba se ne odbija, ali omaleni napadač Redsa ima svoje uvjete ako se Real Madrid odluči krenuti u realizaciju transfera egipatskog reprezentativca.

[su_no1forfootball]

Španjolski Don Balon piše da je egipatski napadač postavio dva uvjeta pred čelnicima “kraljevskog” kluba, bez kojih pregovori neće započeti.

Prvo je da mu bude zajamčeno mjesto u prvih 11, a druga da postane najplaćeniji igrač u momčadi nakon Cristiana Ronalda.

Real Madrid prodaje jednog od svojih najboljih igrača: Manchester City spremni poslati ponudu od 150 milijuna eura

Transfer glasine: United dovodi dva defanzivca, reprezentativac Makedonije na meti Citya i Dortmunda, Marko Rog se seli u Bundesligu

Prve nogometne korake Salah je napravio u omladinskom timu El Mokawloon. Godine 2010. potpisuje za prvi tim. U tom klubu ostaje do 2014. godine. Potom prelazi u Basel za 2,5 miliona eura. S klubom iz Švicarske dva puta osvaja prvenstvo. U 47 ligaških nastupa postigao je devet golova.

 

Njegovi nastupi nisu prošli neopaženo, a najkonkretniji je bio Chelsea, za koji potpisuje siječnja 2014. U sezoni 2014/15 sa Chelseajem osvaja Premier ligu i FA kup. Ipak, na Stamford Bridgeu nije dobio pravu priliku, pa je u prvoj polovini 2015. igrao na posudbi za Fiorentinu da bi potom bio posuđen Romi.

Nakon što je u sezoni 2015/16. opravdao očekivanja, čelnici Rome otkupili su njegov ugovor od Chelseaja za 15 miliona eura. I sljedeću sezonu odigrao je na visokom nivou. Za Romu je odigrao 65 ligaških utakmica i postigao 29 golova.

Krajem sezone za njegove usluge zainteresirao se Liverpool, a do konačnog dogovora dolazi 22. lipnja 2017. Visina transfera iznosila je 45 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!