NaslovnicaVijestiOvo su transferi koji bi se mogli ostvariti u sljedećih nekoliko tjedana

Ovo su transferi koji bi se mogli ostvariti u sljedećih nekoliko tjedana

Ulazimo u uzbudljivo razdoblje u svijetu sporta – prijelazni rok u nogometu. Nakon dugih mjeseci nagađanja o mogućim transferima, siječanjski prijelazni rok je konačno otvoren, otvarajući vrata ostvarivanju brojnih spekulacija. BBC Sport je izradio pregled transfera koji su trenutno najviše na radaru, a koji bi se stvarno mogli ostvariti u narednim tjednima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ivan Toney (Brentford)

Arsenal je doživio neuspjeh u borbi za naslov 28. prosinca kada su poraženi kod kuće rezultatom 2:0 od West Hama. Ova utakmica je naglasila potrebu za igračem koji može iskoristiti brojne prilike koje momčad stvara. Iako je sastav Mikela Artete uputio čak 30 udaraca prema protivničkom golu, samo je osam završilo unutar okvira.

Dugo se spekulira o interesu Arsenala za napadača Brentforda, Ivana Toneyja, u siječnju kako bi pojačali svoj napad. Toney trenutno izdržava osmomjesečnu suspenziju zbog kršenja pravila o klađenju prema pravilima FA-a, ali očekuje se njegov povratak 17. siječnja.

Thomas Partey (Arsenal)

Thomas Partey je ove sezone imao ograničen broj nastupa za Arsenal zbog ozljeda. S obzirom na vjerovanje da će Mikel Arteta morati prodati neke igrače kako bi osigurao sredstva za dovođenje novih igrača u siječnju, mogao bi otvoriti prostor za dolazak 30-godišnjeg vezničara. Nakon što je riješio problem s mišićem koji ga je držao izvan terena dva mjeseca, Partey se vratio treninzima, a pojavljuju se spekulacije o mogućem transferu u Juventus.

Raphael Varane (Manchester United)

Uprkos isteku ugovora braniča na kraju sezone, postoji mogućnost da bi Manchester United mogao biti privučen prodaji u siječnju kako bi ostvario određeni profit. Francuskog 30-godišnjeg reprezentativca povezuje se s mogućim povratkom u Real Madrid, no čini se da se i Bayern iz Minhena priključio utrci za njegovim potpisom. Međutim, očekuje se da bi sam transfer mogao ovisiti o popisu ozlijeđenih igrača u Manchester Unitedu, s obzirom da se trenutno suočavaju s nedostatkom braniča zbog ozljeda.

Emile Smith Rowe (Arsenal)

Nedavno oporavljeni engleski veznjak mogao bi napustiti Arsenal u siječnju ako Mikel Arteta planira daljnje prilagodbe u sastavu kako bi pojačao momčad. Postoji spominjanje potencijalnog transfera u Aston Villu, pri čemu bi uz novčanu odštetu, u suprotnom smjeru mogao ići i Douglas Luiz.

Joao Palhinha (Fulham)

Fulham je nastojao smanjiti interes klubova za veznjakom Joaom Palhinhom potpisivanjem novog ugovora s njim u rujnu prošle godine, no njihova odlučnost će biti stavljena na probu u siječnju.

Arsenal, Bayern München i Liverpool su se povezivali s potencijalnom kupnjom ovog portugalskog reprezentativca. Fulham je odlučan zadržati ga, a očekuje se da će postaviti cijenu od otprilike 60 milijuna funti za njegov transfer.

Trevoh Chabolah (Chelsea)

Kao i u slučaju Conora Gallaghera, i Trevoh Chalobah bi mogao biti prisiljen napustiti Chelsea radi postizanja financijske ravnoteže. Ovaj branič je pretrpio ozljedu bedrenog mišića tijekom priprema za sezonu i od tada nije bio na terenu. Postoji izgledan transfer u inozemstvo, s navodnim interesom od strane Bayern Münchena i Rome, ali i Crystal Palace.

Conor Gallagher (Chelsea)

Unatoč tome što je Conor Gallagher ove sezone redovito igrao za prvu momčad Chelseaja, čak i nosio kapetansku vrpcu u nekoliko navrata, iznenađujuće je što bi mogao napustiti klub u siječnju.

Financijsko balansiranje postalo je prioritet za londonski klub nakon značajnih troškova proteklih 18 mjeseci, te bi Gallagher mogao postati žrtva tih nastojanja. Vjeruje se da je ovaj engleski veznjak dostupan za iznos od 50 milijuna funti, a spekulira se o mogućem transferu u gradskog rivala Chelseaja, Tottenham.

Aaron Ramsdale (Arsenal)

Engleski reprezentativac Aaron Ramsdale je već u rujnu izgubio svoje mjesto u Arsenalu u korist Davida Raya, a s obzirom na nadolazeće Europsko prvenstvo, razmatra mogućnost siječanjskog transfera kako bi osigurao ulogu prvotimca. Transfer Ramsdalea povezuje se s interesom Chelsea i Newcastle.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!