NaslovnicaVijestiOvog nogometaša Arsenala Guardiola vidi kao idealno pojačanje za City

Ovog nogometaša Arsenala Guardiola vidi kao idealno pojačanje za City

Pep Guardiola, menadžer Manchester Cityja, vidi Arsenalovu zvijezdu kao idealno pojačanje za njegov klub.

Manchester City je označio Arsenalovog igrača Alexisa Sancheza kao prioritet u predstojećem zimskom prijelaznom roku, piše Sky Sport.

Menadžer Pep Guardiola, koji je radio s čileanskim nogometašen u Barceloni, smatra ga idealnim pojačanjem za njegov tim i spreman je sačekati kraj sezone kad njegov ugovor istekne, a da sada dogovori transfer.

[su_premierleague]

Moguć je prelazak Sancheza među redove “građana” i tijekom siječnja, ali Arsenal se također pita, koji nije bio raspoložen da ga ljetos pusti na Etihad.

Sanchez je u dobrom odnosu s Guardiolom, a to je jedan od aduta Cityja u utrci za njegov potpis, pored Bayerna iz Munchena, Paris Saint-Germaina i Chelseaja.

POSTAVE ZA EL CLASICO: Real u problemima, Barca jača nego ikad!

Transfer glasine: Defanzivac Juventusa napušta klub, Alexis definitivno napušta Arsenal u januaru, Lemar se seli u London

Ponavlja se slučaj Fabregas i Bellerin: Arsenal krade još jednog igrača iz Barcelone za “samo” 20 miliona eura

Nakon debitanske sezone za prvi tim Cobreloe, Sanchez je potpisao za italijanski Udinese 2006. Bio je posuđen u Colo-Colo i River Plate, zatim je počeo nastupati u Seriji A.

Godine 2011. odlazi u Barcelonu za 25 miliona funtii tako postaje najplaćeniji čileanski nogometaš u povijesti. U julu 2014. odlazi u engleski Arsenal za 31,7 miliona funti, postavši treće najskuplje pojačanje u historiji kluba.

Sanchezov dolazak u City ne bi značio odlazak Sergija Aguera, konkurencija bi bila prejaka za ionako vrlo kvalitetan sastav koji je ostvario 17 pobjeda i samo jedan remi ove sezone u Premiershipu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!