NaslovnicaVijestiPA DA LI JE OVO MOGUĆE?! Nogometaš engleskog niželigaša isključen zbog PREZIMENA!

PA DA LI JE OVO MOGUĆE?! Nogometaš engleskog niželigaša isključen zbog PREZIMENA!

Na susretu amaterske engleske lige, došlo je do, moramo priznati nesvakidašnjeg i vrlo zanimljivog događaja. Ono što je na većem nogometnom nivou sasvim normalno, u nižim ligama nije, pa je arbitar meča u ovom slučaju bio glavni akter, zajedno sa nogometašom koji ima čudno prezime.

isključen zbog PREZIMENA

Na utakmici niže engleske lige između Hemelsa i East Thurrock je arbitar ovog susreta želio pokazati žuti karton igraču domaće ekipe, Sanchezu Wattu. Naravno, s obzirom da je riječ o nižoj ligi te nogometaši nisu javno prepoznatljive ličnosti teobično ne nose prezimena na leđima, već samo brojeve, prema stalnoj praksi, sudac je morao pitati nogometaša kako se preziva. “Watt”, odgovorio mu je bivši nogometaš mlađih uzrasta  Arsenala.

>> Navijači mogu odahnuti: Arsenal pronašao zamjenu za Arsenea Wengera!

I kada je sudac nekoliko puta ponovio pitanje, igrač je uvijek odgovorio: “Watt”. Kada je sudac zamijenio žuti karton s crvenim izgledalo je da spasa nogometašu domaćih nema, te da je isključen.

[su_bonus]

Igrač nije mogao vjerovati, ništa mu nije bilo jasno, žalio se na sve moguće načine i zajedno su ipak došli do spoznaje o tome kako je arbitar učinio pogrešku. Na svako pitanje je mislio da je Watt odgovora sa “What”, to jest, s vrlo izraženim i naglašenim engleskim pitanjem “Što”?

Budući da je bio siguran da igrač od njega radi budalu, isključio ga je. Kad mu je rečeno što je učinio, crveni karton je poništen te se je ispričao nogometašu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!