NaslovnicaVijestiPAKLENI PLAN ZIDANEA I PEREZA: Ovo je lista nogometaša koji dolaze u...

PAKLENI PLAN ZIDANEA I PEREZA: Ovo je lista nogometaša koji dolaze u Real ovo ljeto!

Predsjednik Florentino Perez i trener Zinedine Zidane već su pronašli igrače koje žele dovesti na stadion Santiago Bernabeu. Popis igrača koje se žele riješiti također je vrlo zanimljiv.  Provobitnih pola milijarde eura  namijenjenih za kupnju pretvorilo se u 540 milijuna eura.

Zidane naredio Perezu

Prvi na spisku igrača koji dolaze nalaze se Paul Pogba (Manchester United). Francuz bi trebao koštati 150 milijuna eura, a slijede ga još dva igrača Premier lige; Eden Hazard (Chelsea, 120 milijuna eura) i Christian Eriksen (Tottenham). Na spisku su također Luka Jović, 23-godišnji lijevi branič Ferland Mendy, član Lyona, te 22-godišnji veznjak Betisa Junior Firpo.

STIŽE UMJESTO GRIEZMANNA? Barcelona sprema ponudu za zvijezdu Arsenala!

Naravno, nemoguće je očekivati ​​da Real može sve igrače dovesti, a najmanje trojica su već vrlo blizu dolaska na stadion Santiago Bernabeu. Priča se da će Hazard biti predstavljen kao član Reala krajem mjeseca, zajedno s Tanguy Ndombelom iz Lyona i Jovićem

Dobro je poznato da je Zidane također želio N’Golo Kantea i Kyliana Mbappea, ali njihovi klubovi Chelsea i PSG ih se ne žele riješiti.

S druge strane, tu je i popis igrača koje Zidane i Perez ne namjeravaju zadržati. Jedan od vratara će definitivno otići, ali konačna odluka još nije donešena, ali vjerojatno će to biti Keylor Navas. Među suvišnim su Gareth Bale, James Rodriguez, Mateo Kovačić, Mariano Diaz, Dani Ceballos i Marcos Llorente. Ako uspiju sve prodati, moglo bi dobiti još 200 milijuna eura na račun, koji bi madriđani uložili u nove kupovine, tako da nastanak novih “Galaktikosa” nije nemoguć.

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!