NaslovnicaVijestiPaolo Di Canio napao Inter: Iznio šokantne tvrdnje o nogometašima

Paolo Di Canio napao Inter: Iznio šokantne tvrdnje o nogometašima

Legendarni talijanski napadač Paolo Di Canio iznio je vjerojatno najizravniju kritiku na račun nogometaša Intera nakon poraza od Rome 2:1, a osvrnuo se i na ulogu koju Edin Džeko ima u momčadi Simonea Inzaghija.

Di Canio je rekao da se Interovi igrači nimalo ne vole i da među njima nema empatije, te da su u konačnici to jako važne stvari i da je to vjerojatno jedan od razloga zašto već imaju četiri poraza u sezoni.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Nemirni su i negativni. Ne vole se, nema empatije, a čini mi se da gledaju samo individualni učinak i kako spasiti svoj učinak i svoju reputaciju”, rekao je Di Canio i nastavio:

“To su jako važne stvari, a Inter u biti ne može biti toliko loš da ima već četiri poraza. Svi zajedno moraju izaći iz ove situacije.”

Nakon toga se dotaknuo i uloge koju Edin Džeko ima u timu Intera, rekavši kako mu nije jasno zašto se vraća na svoju polovicu i prima loptu na 75 metara od protivničkog gola.

“Džeko dođe po loptu na svoju polovicu. Što Džeko radi tamo? Vrati se na svoju polovicu i onda napravi faul… S taktičke strane, nema smisla da Džeko uzima loptu 75 metara od suparničkog gola”, smatra Di Canio.

Di Canio je u svojoj bogatoj karijeri igrao za Lazio, Ternanu, Juventus, Napoli, Milan, Celtic, Sheffield Wednesday, West Ham, Charlton i Cisco Romu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!