NaslovnicaVijestiPaolo Di Canio napao Inter: Iznio šokantne tvrdnje o nogometašima

Paolo Di Canio napao Inter: Iznio šokantne tvrdnje o nogometašima

Legendarni talijanski napadač Paolo Di Canio iznio je vjerojatno najizravniju kritiku na račun nogometaša Intera nakon poraza od Rome 2:1, a osvrnuo se i na ulogu koju Edin Džeko ima u momčadi Simonea Inzaghija.

Di Canio je rekao da se Interovi igrači nimalo ne vole i da među njima nema empatije, te da su u konačnici to jako važne stvari i da je to vjerojatno jedan od razloga zašto već imaju četiri poraza u sezoni.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

“Nemirni su i negativni. Ne vole se, nema empatije, a čini mi se da gledaju samo individualni učinak i kako spasiti svoj učinak i svoju reputaciju”, rekao je Di Canio i nastavio:

“To su jako važne stvari, a Inter u biti ne može biti toliko loš da ima već četiri poraza. Svi zajedno moraju izaći iz ove situacije.”

Nakon toga se dotaknuo i uloge koju Edin Džeko ima u timu Intera, rekavši kako mu nije jasno zašto se vraća na svoju polovicu i prima loptu na 75 metara od protivničkog gola.

“Džeko dođe po loptu na svoju polovicu. Što Džeko radi tamo? Vrati se na svoju polovicu i onda napravi faul… S taktičke strane, nema smisla da Džeko uzima loptu 75 metara od suparničkog gola”, smatra Di Canio.

Di Canio je u svojoj bogatoj karijeri igrao za Lazio, Ternanu, Juventus, Napoli, Milan, Celtic, Sheffield Wednesday, West Ham, Charlton i Cisco Romu.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!