NaslovnicaVijestiPARMA SPREMA VELIKU SENZACIJU?! Na pomolu spektakularan transfer!

PARMA SPREMA VELIKU SENZACIJU?! Na pomolu spektakularan transfer!

Sportski direktor Parme, povratnika u Serie A, Daniele Faggiano, potvrdio je da se sastao s agentom Mario Balotellija. Međutim, on upozorava da klub mora obratiti pozornost na novac, te da možda neće moći udovoljiti zahtijevima Balotellija koja uopšte nisu mala.

Mario Balotelli je u početku planirao ne vratiti se Nicu, ali upravo se to dogodilo. Talijanski napadač čeka transfer, ali izgleda da očekivani transfer u Marseille nije toliko blizu realizaciji kao što se u početku činilo. U međuvremenu, neke druge opcije, kao što je Napoli, također su pale u vodu. Ali je ipak izuzetno zanimljiva, najnovija potencijalna lokacija, jer je za njega zainteresiran div Parma, koja će se vratiti u Seriu A u novoj sezoni!

>> IZNERVIRAO NAVIJAČE LIVERPOOLA: Evo što je Lucas Digne rekao o najvećem rivalu Evertona!

Sportski direktor Parme Daniela Faggiano priznao je razgovore s agentom Balotellija.

“Susreo sam se s nekoliko agenata, uključujući i agenta Balotellija. Balotellija nije lako dobiti, moramo se pobrinuti za proračun”, rekao je Faggiano.

[su_bet365_koeficijenti]

Mino Raiola, Balotellijev agent, vjeorvao je da će Balotelli biti slobodan agent, ali to se nije dogodilo te postoje problemi za nove poslodavce. U Nici Italijana neće pustiti za naknada manju od 10 milijuna eura.

Balotelliju bi ovo mogao biti treći klub  Italiji. Ranije je već nastupao za gradske rivale Inter i Milan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!