NaslovnicaVijestiPaul Pogba je već prošlost Uniteda: Ovo je dokaz da Francuz na...

Paul Pogba je već prošlost Uniteda: Ovo je dokaz da Francuz na ljeto napušta klub!

Francuska zvijezda Paul Pogba još uvijek je odlučan u svojoj namjeri o napuštanju Crvenih đavola, javljaju lokalni mediji iz Manchestera.

Paul Pogba svojim

Paulu Pogbi ostat će ova sezone u vrlo lošem sjećanju jer ne igra redovno zbog silnih ozljeda, a od ljeta se redovno dovodi u vezu s napuštanjem kluba. Njegova želja da napusti Manchester United ostavila je velike posljedice, a u Engleskoj postoji mnogo mišljenja da je kupovina Portugalca Brune Fernandesa ujedno i znak Pogbinog odlaska.

Veliki problemi u Barceloni: Messi javno napao Abidala, sazvan vanredni sastanak upravnog odbora kluba!

Manchester Evening News tvrdi da je Pogba ovih dana poručio svojim suigračima da će ovog ljeta pokušati napustiti klub sa obrazloženjem da “sa svojom glavom više nije u klubu” i da mu je hitno potreban novi izazov u karijeri. Iako ovo nije ništa novo u slučaju Pogbe, razlika u odnosu na prošlo ljeto je ta što je stvorio dojam da ga Manchester United neće pokušati zadržati svim silama kao što je to činio u vrijeme kad ga je “napadao” španski div Real Madrid.

Veliko je pitanje, međutim, gdje bi mogao nastaviti karijeru član reprezentacije Francuske koja je pobjednica mundijala u Rusiji. Real Madrid više nema stvarnu potrebu kupovati otkako je Federico Valverde ove sezone “eksplodirao” u Madridu, ali nije jasno kakvu su poziciju zauzeli zbog mogućeg povratka Pogbe u Juventus, koji bi također trebao biti jako zainteresiran za njega.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!