NaslovnicaVijestiVeliki problemi u Barceloni: Messi javno napao Abidala, sazvan vanredni sastanak upravnog...

Veliki problemi u Barceloni: Messi javno napao Abidala, sazvan vanredni sastanak upravnog odbora kluba!

Situacija u Barceloni je vrlo napeta. Eric Abidal silno je naljutio Lionela Messija, a to je samo pogoršalo ionako lošu atmosferu u upravi kluba. Predsjednik će poduzeti mjere a za danas je sazvan vanredni sastanak.

Katalonski mediji izvještavaju o akciji predsjednika kluba Josepa Marie Bartomeu, koji je reagirao nakon reakcije Lionela Messija na intervju Erica Abidala u katalonskom listu Sport. Abidal je odgovornost za promjenu trenera prebacio na igrače, a Messi je odgovorio tvrdeći da igrači ne mogu biti odgovorni za odluke uprave u klubu.

U Seriji A pokazao da ima ogroman potencijal: Chelsea na ljeto vraća svog bivšeg igrača!

Bartomeu zbog toga jednostavno mora intervenirati. Mediji su prepuni članaka o kaosu unutar kluba, zbog čega je već ionako pogoršanu situaciju u klubu još više zakuhalo.

Napetu situaciju pokušat će riješiti Bartomeu, koji je ovih dana bio odsutan, s Abidalom s kojim će se sastati danas. Za sada nema informacija ili nagađanja koja bi mogla sugerirati kako će postupiti i koja će se odluka donijeti.

Uprava barcelone zadnjih godina je na velikom udaru kritika, pogotovo zbog transfer politike kluba a čini se kako navijači imaju pravo jer Barca već drugu godinu za redom na zimu ostaje bez napadača i moraju se krpiti sa igračima koji im nisu bili u planovima.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!