NaslovnicaVijestiPaul Pogba se otvorio: "Patio sam od depresije u Manchester Unitedu"

Paul Pogba se otvorio: “Patio sam od depresije u Manchester Unitedu”

Paul Pogba je govorio o svom mentalnom zdravlju, otkrivajući da je patio od depresije u Manchester Unitedu. Pogbin drugi boravak u Unitedu bio je u najboljem slučaju srednja žalost, ali je u nekim trenucima znao pokazati zašto je jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Međutim, do sada nije opravdao cijenu koja je plaćena za njega.

29-godišnji Pogba kojem na kraju sezone istječe ugovor, sada je otkrio da pati od depresije, otkako je Jose Mourinho bio u klubu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako je Mourinho bio taj koji je vratio Paula Pogbu iz Juventusa 2016. godine, par je imao veliku svađu, prije nego što je portugalski stručnjak napustio klub 2018. godine.

Sada je veznjak rekao da se zbog odbacivanja od strane trenera osjećao depresivno i od tada preispituje svoje mogućnosti.

“Imao sam depresiju u svojoj karijeri, ali o tome ne pričamo”, rekao je francuski reprezentativac za Le Figaro.

“Ponekad ne znaš što ćeš, samo se želiš izolirati, biti sam. To su nepogrešivi znakovi.”

“Osobno, počelo je kad sam bio s Joseom Mourinhom u Unitedu. Postavljaš si pitanja, pitaš se jesi li kriv jer nikad u životu nisi doživio ove trenutke.”

“Svi vrhunski sportaši prolaze kroz to, ali malo tko priča o tome.”

“Neizbježno ćete to osjetiti (depresiju) u svom tijelu, u svojoj glavi, a možda će proći mjesec i godina u kojoj se niste dobro osjećali. Ali ne morate to govoriti. U svakom slučaju ne javno.”

“Zarađujemo puno novca i ne žalimo se baš, ali to nas ne sprječava da prolazimo kroz trenutke koji su teži od drugih, kao i svi drugi u životu.

“Budući da zarađuješ, uvijek moraš biti sretan? Nije to tako u životu. Ali, u nogometu to ne prolazi, mi, međutim, nismo superheroji, nego samo ljudi.”

Mourinho je veznog igrača napravio dokapetenom kada se prvi put pridružio klubu, ali kako se njihov odnos raspao, oduzeo mu je tu privilegiju.

Veznjak je tada izbačen iz prve momčadi, a kamera je uhvatila njega i Mourinha u svađi na treningu. Nije igrao ni u Joseovom posljednjem meču u porazu od Liverpoola (3-1).

S obzirom da mu ugovor ističe na ljeto, očekuje se da će na kraju sezone napustiti Old Trafford.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!