NaslovnicaVijestiPep Guardiola impresioniran Kovačićem i Gvardiolom

Pep Guardiola impresioniran Kovačićem i Gvardiolom

Manchester City započeo je novu sezonu Premier lige s ogromnim elanom. Ostvarili su šest pobjeda iz isto toliko utakmica i gol-razliku 16:3. Međutim, Pep Guardiola suočava se s problemima vezanim uz ozljede ključnih igrača. Jedan od tih igrača bio je Mateo Kovačić, koji će prema riječima trenera Cityja, biti dostupan za nadolazeću utakmicu protiv Wolverhamptona.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Čini se da bi nama sve utakmice trebale biti lake. Ako ne osvojimo Premier ligu do prosinca, to je katastrofa. Imam puno poštovanja prema Wolverhamptonu i kvaliteti koju imaju. Momci u napadu i menadžer napravili su sjajan posao protiv Bournemoutha. Protiv Brightona su imali svoje šanse, kao i protiv Liverpoola. Kvaliteta je tu, nadam se da će doći do izražaja”, izjavio je Guardiola na konferenciji za medije.

Novinari su ga pitali i za nove igrače, koji su stigli tijekom ljeta. Među njima su i hrvatski reprezentativci Mateo Kovačić i Joško Gvardiol. “Impresioniran sam. I više od toga. Igraju na vrlo visokoj razini”, rekao je španjolski izbornik na konferenciji za novinare.

U Manchester Cityju je konkurencija iznimno jaka, a očekivanja su velika jer se radi o trenutačno najboljoj momčadi u Europi. Mateo Kovačić će morati izboriti svoje mjesto u prvom timu sa Kalvinom Phillipsom, dok se Gvardiol trenutno smatra sigurnim starterom.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!