NaslovnicaVijestiPep Guardiola je glavni "KRIVAC" za dolazak Kompanyja u Bayern

Pep Guardiola je glavni “KRIVAC” za dolazak Kompanyja u Bayern

U svijetu nogometa, imenovanje Vincenta Kompanyja za novog trenera Bayerna izazvalo je pravu buru. Fabrizio Romano otkrio je da je Pep Guardiola imao ključnu ulogu u ovom izboru, što je dodatno iznenadilo sve ljubitelje ovog sporta.

Nakon teške sezone koju je Bayern doživio, odluka da se Kompany imenuje za novog trenera iznenadila je cijeli nogometni svijet, ali to pokazuje hrabrost i odlučnost ovog bavarskog velikana.

Kompany, koji je nedavno vodio Burnley u Premier ligi, gdje je ostvario pet pobjeda tijekom cijele sezone, sada će preuzeti kormilo Bayerna u sezoni oporavka. Unatoč tome što je Burnley ispao iz lige, njegove inovativne taktike i ofanzivni pristup igri privukli su pažnju mnogih.

Pep Guardiola, jedan od najcjenjenijih menadžera u današnjem svijetu nogometa, imao je ključnu ulogu u ovom imenovanju. Svoje povjerenje u Kompanyjeve trenerske sposobnosti nije skrivao, preporučivši ga Bayernu kao idealnog kandidata za ovu poziciju. Njihov prijašnji radni odnos u Manchester Cityju ostao je temelj za ovu preporuku, a Guardiola je uvjeren u Kompanyjev potencijal.

Iako je Kompany nedavno ispao iz Premier lige, njegova sposobnost promjene načina igre i postizanje rezultata na terenu privukli su pažnju. Pod njegovim vodstvom, Burnley je igrao ofanzivnije i dinamičnije, što je rezultiralo plasmanom u Premier ligu, unatoč tome što je klub ispao iz nje u prvoj sezoni.

Ovim nekonvencionalnim izborom, Bayern je pokazao svoju spremnost za promjene i vjeru u inovativni pristup nogometu. Vincent Kompany, sada na čelu ovog velikana, ima priliku pokazati svoje trenerske talente i ostaviti svoj pečat na povijest ovog prestižnog kluba. Navijači Bayerna i cijeli nogometni svijet s nestrpljenjem iščekuju kako će se razvijati ova nova era pod vođstvom ovog nekonvencionalnog, ali talentiranog trenera.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!