NaslovnicaVijestiPep Guardiola najavio odlazak iz Cityja: "Reprezentacija je sljedeći korak"

Pep Guardiola najavio odlazak iz Cityja: “Reprezentacija je sljedeći korak”

Općenito, ne čujete često da menadžeri tako otvoreno govore o tome što planiraju učiniti sa svojom budućnošću. Što se tiče Pepa Guardiole, on je umjetnik u ovom poslu pa je možda zaslužio to pravo.

Pep Guardiola najavio

Kada ste osvojili sve u Barceloni, a zatim imali nevjerojatno vrijeme u Bayernu, svaki klub bi vas želio imati kao svog menadžera. Manchester City je to uspio ostvariti i sada juri za obranom titule u Premier ligi, dok ove sezone želi osvojiti i dugo čekanu Ligu prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Njegovo trenutno naslijeđe u Manchester Cityju je osigurano, ali ne i potpuno, upravo zbog Lige prvaka.

Govoreći za Globe, Guardiola je zacrtao svoj idealan scenarij za sljedeću fazu svoje vrlo uspješne menadžerske karijere, rekavši da će napustiti Manchester kada mu ugovor istekne na ljeto 2023. godine.

“Moram napraviti pauzu nakon sedam godina u Manchester Cityju. Moram stati i vidjeti, učiti od drugih trenera, a možda i krenuti novim putem. Ako postoji mogućnost, reprezentacija je sljedeći korak.”

Ono što se također izdvojilo iz Guardiolinog citata je da se već zamislio kako se snalazi u određenim natjecanjima. Vjerojatno bi preuzeo reprezentaciju svoje zemlje, ali nije isključeno da ga vidimo i na drugom kontinentu.

“Htio bih trenirati za Europsko prvenstvo, Copa America, Svjetsko prvenstvo. Želim ovo iskustvo.”

Zamislite da preuzme Brazil ili manje poznatu naciju u potrazi za vrhunskom slavom. Čak i vraćanje dominacije Španjolske. To je uzbudljiva mogućnost za razmatranje.

Pod njegovim vodstvom, Manchester City osvojio je tri naslova Premier lige, jedan FA kup i četiri Liga kupa. Ostala mu je samo Liga prvaka, a budući da ovog ljeta nije uspi odovesti Harryja Kanea iz Tottenhama, teško da će City uspjeti u Europi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!