NaslovnicaVijestiPep Guardiola produljio ugovor sa Manchester Cityjem

Pep Guardiola produljio ugovor sa Manchester Cityjem

Dok traje Svjetsko prvenstvo, europski klubovi koji se natječu na najvišoj razini, ne miruju. Iz Engleske nam dolazi vijest koja će razveseliti sve navijače Manchester Cityja.

Naime, radi se o tome da je njihov trener Pep Guardiola produljio ugovor sa klubom do 2025. godine. Španjolski stručnjak je stigao u Manchester prije šest godina i u tom razdoblju je osvojio čak 11 trofeja, uključujući četiri naslova prvaka Engleske u posljednjih pet sezona.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prethodni ugovor mu je istjecao tek sljedeće godine, ali City je osigurao njegov ostanak za još tri godine.

Povezivao se Guardiola sa odlaskom u MLS ili preuzimanjem neke od najboljih reprezentacija na svijetu, međutim, vlasnici Cityja su zaustavili sve špekulacije sa novim ugovorom za jednog od najboljih i najutjecajnijih trenera svih vremena.

Glavni motiv mu je vjerojatno i osvajanje Lige prvaka, koju je dva puta osvojao sa Barcelonom, ali nijednom sa Manchester Cityjem.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!