NaslovnicaVijestiPETKOVIĆ OUT: Evo sastava sa kojim će Dinamo večeras izaći protiv Villarreala!

PETKOVIĆ OUT: Evo sastava sa kojim će Dinamo večeras izaći protiv Villarreala!

Dinamo Večeras igra povijesnu utakmicu u 21 sat protiv Villarreala u četvrtfinalu Europske lige. Ovo je prvi put da se najbolji hrvatski klub nalazi u ovoj fazi natjecanja.

PETKOVIĆ OUT

Već su i prije igrali protiv Žute podmornice u Europi, a bilo je to točno prie 10 godina. Bilo je to u grupnoj fazi Europske lige, a u skupini sa njima su se još nalazili PAOK i belgijski Club Brugge. Treba napomenuti da je Dinamo u prvom susretu na Maksimiru slavio sa 2-0 protiv Villarreala u to vrijeme, da bi u uzvratnom susretu u Španjolskoj Villarreal ostvario pobjedu od 3-0.

No, sada su stvari potpuno drugačije. Hrvatski velikan već neko vrijeme nije samo kanta za nabijanje u Europi, pa se očekuje da će pokazati Villarrealu zašto su došli do ove faze.

Međutim, kako bi Dinamo mogao izgledati večeras protiv Villarreala? Već nekoliko dana se govori o velikim problemima koje ima Dinamo u svojoj ekipi, a najviše o ozljedama Petkovića i Gvardiola. No, Gvardiol bi trebao biti spreman, ali za Petkovića se još uvijek ništa ne zna i vjerojatno će započeti na klupi.

Obranu bi trebali činiti Livaković – Ristovski – Lauritsen – Theophile Catherine i Gvardiol. Ispred njih se očekuju Ademi i Jakić, dok će ofanzivnu trojku činiti Franjić – Majer i Ivanušec, te istureni napadač bi trebao biti Oršić.

Mogući sastav Dinama: Livaković; Ristovski, Theophile, Lauritsen, Gvardiol; Jakić, Ademi, Franjić, Majer, Ivanušec; Oršić

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!