NaslovnicaVijestiPierre-Emerick Aubameyang morao obrisati objavu koju je podijelio na Twitteru zbog bijesa...

Pierre-Emerick Aubameyang morao obrisati objavu koju je podijelio na Twitteru zbog bijesa navijača Arsenala!

Pierre-Emerick Aubameyang morao je obrisati svoju objavu na Twitteru nakon meča protiv Southamptona, nakon što su navijači loše reagirali na njegovu aktivnost na društvenim mrežama.

Do sada nije bila dobra sezona za ekipu Mikela Artete, nakon što su prošlu sezonu završili sa osvajanjem FA kupa i započeli ovu sa osvajanjem Community Shielda. Trenutno zauzimaju 15. mjesto na tabeli Premier lige.

Za veliki dio tog pada zaslužna je katastrofalna forma Aubamenyanga, napadač je u polufinalu i finalu tog pobjedničkog uspjeha u kupu postigao četiri gola i pobjednički gol protiv Liverpoola u Community Shieldu. Prije ove srijede je postigao samo dva gola u ligi ove sezone.

Dodao je još jedan protiv Southamptona, pogodivši u 52. minuti susreta i time zaradio bod Arsenalu.

Nakon meča, bivši napadač Borussije Dortmund podijelio je objavu Garyja Linekera o tome kako se on vraća u formu i postizanje golova, ali to nije prošlo dobro, gdje je reakcija navijača na tu objavu natjerala Aubameyanga da je obriše.

Nakon što je obrisao izvornu objavu, koja se samo usredotočila na njegovo postignuće, a ne na remi njegove momčadi, Aubameyang se tada vratio na društvene mreže i usredotočio se na lošu formu tima.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!