NaslovnicaVijestiPočinje velika borba Arsenala i Bayerna za bivšu zvijezdu Atletico Madrida!

Počinje velika borba Arsenala i Bayerna za bivšu zvijezdu Atletico Madrida!

Bayern München i Arsenal trenutno vode veliku borbu za nogometaša koji je proveo najbolje razdoblje svoje karijere u dresu Atletico Madrida gdje je važio za jednog od najboljih krilnih igrača La lige.

Bayernu polako ponestaje kandidata za mjesto krilnog napadača dok Arsenal ima prilično skroman budžet za transfere zbog neuspjeha u borbi za plasman Ligu prvaka te će morati tražiti jeftinije opcije na marketu. To su razlozi zbog kojih su se Bayern i Arsenal pridružili u potrazi za igračem koji ima uspješnu prošlost u vrhunskom europskom nogometu i koji već dugo otvoreno priznaje da želi igrati na jednom od najjačih europskih prvenstava.

Transfer glasine: United dovodi sjajnog napadača za 100 miliona, dva Engleza na meti Lazia, Odegaard se seli u Bundesligu

Belgijanac Yannick Carrasco je želja Bayernea i Arsenala, prema Sporti Bildu. Potreban novac za oba kluba ne bi trebao biti problem, jer bi kineski Dalian Yifang bio zadovoljan s oko 30 milijuna eura ili barem onoliko koliko je platio Atleticu za njega prije više od godinu dana.

Sport Bild tvrdi da Bayern ima oko 85 milijuna eura za kupnju novih igrača, koje namjerava podijeliti na dva nova krilna nogometaša. Jedan je već spomenut Carrasco, a nakon naizgled neuspješnih pregovora s Cityjem za Leroy Sanea Bavarci su također na listu želja dodali Juliana Draxlera i Tima Wernera iz Leipziga.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!