NaslovnicaVijestiPogledajte kako izgleda luksuzna soba u kampu koju je Real Madrid pripremio...

Pogledajte kako izgleda luksuzna soba u kampu koju je Real Madrid pripremio za Mbappea

Nije iznenađenje da Real Madrid posjeduje jedan od najmodernijih kampova na svijetu, što je očekivano za klub koji je osvojio 15 naslova prvaka Europe.

Realov “grad u malome” obuhvaća površinu veću od milijun kvadratnih metara i smješten je u naselju Valdebebas na sjeveru Madrida. Valdebebas je 2005. zamijenio stari kamp Kraljevskog kluba, a izgradnja je koštala 98.5 milijuna eura.

Različite mlade selekcije Reala koriste 12 nogometnih terena za treninge, a u kampu se nalaze i uredi, prostorije opremljene najnovijom audiovizualnom tehnologijom, rehabilitacijski centar, teretane, te čak i bolnica. Osim standardnih bazena, kompleks sadrži i manji bazen s valovima, bazene s toplom i hladnom vodom, saune te teretanu.

Za mlade igrače koji nisu iz Madrida izgrađen je hotel s 40 soba, a unutar kampa postoji i privatna škola. Glavni kompleks, rezerviran isključivo za prvu momčad Real Madrida i njihov stručni stožer, zauzima površinu od preko 8000 kvadratnih metara. Tri terena s prirodnom travom i jedan s umjetnom koriste se isključivo za potrebe prve momčadi. Parking u sklopu kampa pruža više od 800 parkirnih mjesta, što dodatno potvrđuje veličinu ovog kompleksa.

Real Madrid je konačno potvrdio da je Kylian Mbappe postao njihov novi igrač, a nedavno je objavljena snimka luksuzne sobe koja mu je pripremljena u njihovom kampu. Slične sobe su na raspolaganju i ostalim igračima Reala, a umjesto klasičnog ključa, ulaz se otvara skeniranjem otiska prsta. Sobe su opremljene predvorjem, dnevnim boravkom, spavaćom sobom, kupaonicom te prostranim balkonom s pogledom na travnjake prve momčadi.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!