NaslovnicaVijestiPogledajte kako je kladioničar pogodio sve točne rezultate u Ligi prvaka i...

Pogledajte kako je kladioničar pogodio sve točne rezultate u Ligi prvaka i dobio preko 10.000 dolara

Odigrano je drugo kolo grupne faze Lige prvaka, gdje smo imali priliku gledati neke fenomenalne duele. Najbitniji su bili rezultati, gdje su nas neki iznenadili, a neki pak prošli očekivano. Međutim, svi rezultati su izgleda bili očekivani od jednog posebnog kladioničara koji je pogodio sve točne rezultate, što je zaista nevjerojatno.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Još uvijek nepoznati kladioničar je na svom listiću imao utakmice koje su se igrale u srijedu navečer, gdje je predvidio točan rezultat na utakmicama Manchester Cityja i Dortmunda, Rangersa i Napolija, Juventusa i Benfice, Kopenhagena i Seville, Real Madrida i Leipziga, Maccabi Haife i PSG-a, Chelseaja i Salzburga.

Izgleda da se jedino nije usudio igrati utakmicu između Milana i Dinama, nakon te iznenađujuće pobjede hrvatskog prvaka protiv Chelseaja u prvom kolu grupne faze. Ukupna isplata ovog listića iznosila je 10.040.71 dolara na ulog od 38.93 dolara.

Ukoliko želite besplatne tipove posjetite forum na kojem svakodnevno možete pronaći veliki broj dobitnih tipova. Jedna od najboljih online kladionica, bet365 daje 25€ bonusa za sve nove članove.Uzmite bonus i kladite se na najboljoj i najpouzdanijoj kladionici na svijetu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!