NaslovnicaVijestiPogledajte koje "insajderske" infomacije je Daniel Sturridge otkrio bratu na što je...

Pogledajte koje “insajderske” infomacije je Daniel Sturridge otkrio bratu na što je on uplatio ogroman novac zbog kojeg je nekadašnji napadač Liverpool suspendovan!

Nedavno je raskinuo ugovor s turskim prvoligašem Trabzonsporom, a sada je dobio suspenziju zbog koje je ova sezona za njega završena.

Bivšem članu Liverpoola Daniel Sturridgeu neće biti dopušteno igrati nogomet tri mjeseca zbog kršenja pravila oko klađenja. Prema engleskim medijma, nogometni savez ove države (FA) suspendirao je igrača do 17. junaa također je kažnjen s 150.000 funti.

Bivši reprezentativac Engleske, koji je odigrao 26 utakmica za odabranu selekciju, nedavno je raskinuo ugovor s turskim prvoligašem Trabzonsporom i govorili se kako će do kraja sezone potpisati za  neki klub iz Prmier lige. Za 30-godišnjeg napadača, međutim, ova sezona je već gotova.

Sada je sve jasno: Iz Dortmunda se zvanično oglasili, donešena sudbina oko nastavka karijere Jadona Sancha

Slučaj je istražila komisija koja se bavi ovim stvarima te su prošlog ljeta otkrili da je Sturridge svom bratu pružio insajderske  informacije o januarskom transferu neimenovanog igrača iz Liverpoola u Sevillu kako bi se mogao kladiti u transfer. Međutim, bizarnost slučaja je ta da do transfera uopšte nije ni došlo.

Već prošle godine Sturridge je kažnjen 14-dnevnom suspenzijom i platio je kaznu u iznosu od 75.000 funti. Komisija je, međutim, oslobodila nogometaša u devet drugih slučajeva koje su istraživali. Suspenzija važi za sva takmičenja pod pokriljem UEFA-e i FIFA-e što je i potvrdila međunarodna nogometna federacija.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!