NaslovnicaVijestiPogledajte nevjerojatan promašaj Liverpoolovog igrača od 100 milijuna eura

Pogledajte nevjerojatan promašaj Liverpoolovog igrača od 100 milijuna eura

Urugvajski napadač Darwin Nunez napravio je jedan od najvećih promašaja ikada u Ligi prvaka na utakmici između Ajaxa i Liverpoola. Nogometaši Liverpoola pobjedom protiv izravnog rivala Ajaxa ozvaničili su plasman u narednu fazu, a o promašaju Urugvajca u 44. minuti pričat će se još dugo.

Imao je praznu mrežu ispred sebe, ali je s nekoliko metara pogodio samo stativu. Ipak, Nunez je početkom drugog poluvremena zatresao mrežu i donekle se iskupio za nevjerojatan promašaj.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nunez je u Liverpool doveden iz Benfice u transferu vrijednom 100 milijuna eura plus 25 milijuna u bonusima, no na početku karijere na Anfieldu nije mu išlo najbolje te navijači ovog kluba tek od njega očekuju najbolje partije. Prošle sezone Nunez je za Benficu postigao 34 gola u svim natjecanjima i to mu je bila najbolja preporuka za transfer u Liverpool.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!