NaslovnicaVijestiPojavila se nova snimka skandala: Mnogi tvrde da je sukob između Ronalda...

Pojavila se nova snimka skandala: Mnogi tvrde da je sukob između Ronalda i Ten Haga počeo ovako

Iako je prošlo tjedan dana od skandala koji je izazvao Cristiano Ronaldo u utakmici protiv Tottenhama, i dalje se nagađa što se točno dogodilo. Pojavio se novi snimak za koji mnogi tvrde da označava početak svađe između Ronalda i trenera Manchester Uniteda Erika ten Haga.

Ronaldo je odbio ući u igru ​​u drugom poluvremenu utakmice protiv Tottenhama pri vodstvu njegove momčadi rezultatom 2:0. Potom se posvađao s trenerom Ten Hagom, a onda napustio teren prije kraja utakmice. Nije čak ni proslavio pobjedu sa svojim suigračima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Portugalac je na kraju platio ceh. Trenirao je odvojeno od momčadi, a trener ga je izbacio iz momčadi za dvoboj protiv Chelseaja. Kako prenose engleski mediji, Cristiano se ispričao i počeo trenirati s ostatkom momčadi. Sada se pojavio novi klip. Ronaldo je snimljen kako se suprotstavlja Ten Hagu i njegovim riječima. Ovo bi trebao biti početak njihovog obračuna na klupi, koji je rezultirao odlaskom ljutitog Ronalda s tribina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!