NaslovnicaVijestiPokloni za Božić u najvećim klubovima? U Barceloni se "stisli" dok su...

Pokloni za Božić u najvećim klubovima? U Barceloni se “stisli” dok su u Realu dobili poklone vrijedne 100k eura

Novogodišnji i božićni praznici u većim i uspješnim kolektivima obično znače kraj plana i programa za tu godinu, pripreme za tekuću ali i darivanje kolektiva vrijednim i bogatim poklonima. Ništa drugačije nije ni u nogometu, tačnije u Barceloni i Real Madridu.

Čak su se i u nogometnim divovima odlučili pokloniti svojim nogometašima blagdanske poklone bez obzira na njihove ogromne plate. Real je bio velikodušan s poklonima, budući da je jedan od njihovih najvećih sponzora “Audi” poklonio luksuzni automobil svakom od nogometaša, čija se cijena kretala između 67.000 i 101.000 eura.

SUPER KOMPJUTER IZRAČUNAO TKO JE BOLJI: Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo!

Upravo zbog toga se Realovi navijači ismijavaju s darovima koje su dobili kod njihovog najvećeg rivala, Barcelone, jer su 45 puta jeftiniji od Realova poklona. Nakon pobjede od 4:1 nad ekipom Alavesa, nogometaše i trenere posjetio je prvi čovjek kluba Josep Maria Bartome, koji je svakom od njih poklonio najnoviji iPhone telefon s imenom i grbom kluba, a treneri su dobili od istog proizvođača tablet, čija cijena iznosi 1.700 odnosno 600 eura po osobi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!