NaslovnicaVijestiPokrenuta istraga protiv turkog kluba: Potpisali igrača koji nikada nije igrao nogomet!

Pokrenuta istraga protiv turkog kluba: Potpisali igrača koji nikada nije igrao nogomet!

Nogometni savez Turske pokrenuo je istragu protiv kluba iz druge lige Akhiasarspora zbog toga što su doveli Nigerijca koji nikada nije igrao nogomet, čak ni na amaterskom nivou.

Pokrenuta istraga

20-godišnji Marins Chisom Onyebueke je ovog siječnja stigao u klub kao slobodan igrač, a dres AKhisarspora nosio je samo na predstavljanju. U sastavu nije bio ni u jednoj od 13 odigranih utakmica.

No, navodno on nije jedini slučaj. Turski klub je u zimskom prijelaznom roku napravio nevjerojatnih 27 transfera od kojih je većina stigla besplatno. Od tih 27 igrača, za klub nije debitiralo čak njih 13, a mahom se radi o igračima iz četvrte lige.

Radi se o tome da je predsjednik ovog kluba Evren Ozbey vlasnik menadžerske agencije zajedno sa svojom braćom. On je preuzeo klub u rujnu prošle godine i menadžer je devetorici igrača koji su tek stigli u Akhisarspor. Pored njih devetorice, on drugih klijenata nema.

Turski mediji spominju i to da je veznjak Cekdar Orhan tijekom prijelaznog roka u siječnju na nekoliko utakmica protestirao i nije želio igrati zbog načina poslovanja na koji radi novi vlasnik.

Podsjećamo famoznu 2018. godinu za Akhisarspor, koji je tada osvojio turski kup protiv Galatasaraya. Time je izborio plasman u Europsku ligu u kojoj je igrao protiv Seville, Standarda i Krasnodara. No, igranje na dva fronta ih je koštalo ispadanja u drugu ligu te sezone.

Oni su sada na pragu ispadanja i u treću ligu, jer samo tri kola prije kraja sezone imaju pet bodova zaostatka u zoni ispadanja.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!