NaslovnicaVijestiPONUDA ZA NAPADAČA ODBIJENA: Barcelonina prva ponuda bačena u vodu - klub...

PONUDA ZA NAPADAČA ODBIJENA: Barcelonina prva ponuda bačena u vodu – klub želi 50 milijuna eura!

Barcelona je poslala početnu ponudu za napadača Celte Vigo Maxi Gomeza, ali je ponuda odbijena zbog znažnih veza sa Antoine Griezmannom iz Atletico Madrida.

Ponuda za napadača

Ernesto Valverde planira brojne ključne promjene na Camp Nou ovog ljeta, s potrebom za novim napadačem koji je najhitnije pitanje koje će mu se postavljati uoči sljedeće sezone.

Barca je osigurala drugi uzastopni naslov lige ove sezone, ali su pretrpjeli ponižavajuće ispadanje iz Lige prvaka od Liverpoola, koji je potkopao njihova postignuća i podigao pitanja u ekipu zbog neučinkovite napadačke linije.

Prea riječima Mundo Deportiva, očekuje se da će Griezmann potpisati za španjolske prvake ovog ljeta nakon što je najavio svoju namjeru da napušta Atletico, ali Celtin Maxi Gomez je preuzeo prioritet u odnosu na Francuza u planovima kluba.

Mundo Deportivo je izvijestio da Barca nije uspjela sa početnom ponudom od 25 milijuna eura za Gomeza, a Celta ga nije htjela pustiti za manje od 50 milijuna eura, što je odgovaralo njegovoj trenutnoj otkupnoj klauzuli.

[Finale Hrvatskog kupa] Dinamo Zagreb – Rijeka

Prijenos finala Hrvatskog kupa možete pogledati na HNTV s početkom u 17:55 a oklade uplatiti kod bet365 kladionice koja daje do 25€ bonus kredita dobrodošlice novim igračima. Uzmi bonus kredite dobrodošlice za finale Hrvatskog kupa. (T&C Apply, Gamble Responsibly, 18+)

Dinamo Zagreb Rijeka finale hrvatskog kupa

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!