NaslovnicaVijestiPored Dybale, Juventusa u besplatnom transferu napušta još jedna zvijezda!

Pored Dybale, Juventusa u besplatnom transferu napušta još jedna zvijezda!

28-godišnji Federico Bernardeschi je u Juventus stigao 2017. godine za 40 milijuna eura i potpisao je ugovor na pet godina. Od njega se očekivalo da postane jedan od najboljih talijanskih nogometaša.

On je bio jedan od glavnih igrača u projektu Juventusa, međutim, nije razvio svoj puni potencijal, a Stara dama ga više ne može čekati.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U ovom trenutku traju pregovori između kluba i igrača oko novog ugovora, ali šanse za nastavak suradnje sve su manje i manje.

Talijanski reprezentativac želi godišnju plaću od oko četiri milijuna eura, ali mu Juve nudi milijun i pol eura manje. Ako se ne uspiju dogovoriti do kraja lipnja, Federico Bernardeschi bi mogao postati slobodan igrač.

Talijan je osvojio Europsko prvenstvo sa svojom reprezentacijom za koju je odigrao 38 nastupa i postigao šest golova. Za Juventus je do sada odigrao 173 utakmice i postigao 11 golova.

Podsjećamo da je Juventus u posljednjih nekoliko dana odlučio da neće produljiti ugovor sa Paulom Dybalom, još jednom zvijezdom kojoj istječe ugovor na kraju ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!