NaslovnicaVijestiPortret Luke Modrića osvanuo na neboderu u Dohi

Portret Luke Modrića osvanuo na neboderu u Dohi

U nedelju će utakmicom domaćina Katara i Ekvadora biti otvoreno 22. Svjetsko nogometno prvenstvo, pa je Doha već poprimila izgled ‘svjetskog sela’ po uzoru na Olimpijsko.

Na jednom neboderu u Dohi osvanuo je veliki potret igrač Reala i hrvatske reprezentacije Luke Modrića, a svoje nebodere dobili su Neymar, Pedri, Onana i drugi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Hrvatska nogometna reprezentacija će sutra otputovati u Dohu i odsjesti u hotelu Hilton u kojem će biti za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva. Vatreni ovo nogometno natjecanje otvaraju protiv Maroka 23. studenog.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!