NaslovnicaVijestiPosao stoljeća! Koliko će Atalanta profitirati prodajom Dejana Kulusevskog u Juventus?

Posao stoljeća! Koliko će Atalanta profitirati prodajom Dejana Kulusevskog u Juventus?

Šta je definicija dobrog posla? O tome bi vam mnogo mogli kazati u Atalanti, koja je Dejana Kulusevskog prodala Juventusu. Ulog Atalante u igrača bio je smiješno nizak a profit je abnormalan.

Sportski direktor Atalante Giovanni Sartori priznao je u razgovoru za  Gazzetta dello Sport da mogu opravdano biti zadovoljni poslom koji su zaključili u klubu. Ne samo što su trgovali s trenutnim prvakom Juventusom i prodali mu igrača, cjelokupni dobitak od transfera je također impresivan.

Vratar Ajaxa Andre Onana senzacionalno otrkiva: Klub ga nije želio potpisati zbog njegove boje kože!

Kulusevski će na kraju klubu vrlo vjerovatno donijeti čak 44 milijuna eura. Ništa spektakularno ako se uzmu u obzira današnje cijene igrača, ali u ovom slučaju je riječ o neto dobiti. Švedski nogometaš s makedonskim korijenima koštao je Atalantu svega 100.000 eura!

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


“Može postati vrhunski igrač. Već ima međunarodni potencijal. Igrat će za Juventus od juna pa nadalje, a za to vrijeme nastupima u Parmi će postati još zreliji”, vjeruje Sartori.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!