NaslovnicaVijestiPosljednja Piqueova rečenica u karijeri: Sramota je što radiš! S*rem ti na...

Posljednja Piqueova rečenica u karijeri: Sramota je što radiš! S*rem ti na mater k*rvu!

Gerard Pique završio je karijeru crvenim kartonom. Prije nekoliko dana je objavio da krajem godine odlazi u mirovinu. Posljednjeg dana 2022. godine Barcelona igra gradski derbi protiv Espanyola.

Pique nakon sinoćnjeg isključenja kod Osasune, u pobjedi 2:1 u 14. kolu La Lige, definitivno završava karijeru i prije te utakmice.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zadnja mu je bila ona koju uopće nije igrao. Nakon što je sudac Jesus Gil Manzano označio poluvrijeme utakmice u Pamploni, pri vodstvu domaćina 1:0 protiv Barcelone, Pique je prišao sucu s klupe.

Gil Manzano je u zapisniku naveo što mu je tada rekao: “Jesi li vidio kako su nam zabili gol koji si ti primio? Ti si sudac koji nas je najviše za*ebao! J*bena sramota što radiš! S*rem ti se na mater k*rvu!”

Sudac u zapisniku nabrojao sve što mu je Pique izgovorio

Naravno, nakon ove tirade sudac ga je isključio u tunelu stadiona jer ga je Pique cijelim putem pratio i vrijeđao.

Ovo nije prvi put da Gil Manzano daje Piqueu crveni u utakmici koju ne igra. Isto je učinio i na El Clasicu u travnju prošle godine, kada ga je Pique došao kritizirati jer nije dovoljno produžio utakmicu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!