NaslovnicaVijestiPosrnuli velikan Leeds United i Bielsa stvaraju moćnu ekipu koja bi trebala...

Posrnuli velikan Leeds United i Bielsa stvaraju moćnu ekipu koja bi trebala igrati u Premier ligi naredne sezone!

Južna Amerika trebala bi biti glavni izvor pojačanja za ekipu Leeds Uniteda, koja se bori za promociju u Premier ligu nakon 16 godina izbivanja. Marcelo Bielsa pronašao je potencijalnu zvijezdu u rodnoj Argentini.

Leeds United se ove sezone napokon bori za povratak u Premier ligu. Ovog engleksog velikana sa klupe uspješno vodi Marcelo Bielsa, koji, međutim, već razmišlja o tome kako pojačati momčad ako odnosno kada se ekipa vrati u Premier ligu.

Navijač zatražio potpis na dres Real Madrida, a evo kako je reagovao Cristiano Ronaldo!

Engleski mediji izvještavaju da bi u svoj tim Bielsa želio dodati reprezentativca Urugvaja. To je Nahitana Nandez, koja trenutno igra za Boca Juniors. Nandez je urugvajski reprezentativac, također je igrao na posljednjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ima 23 godine, igra u veznoj liniji a njegove igre prate brojni evropski klubovi.

Boca ga je kupila za tri milijuna eura, a u ugovor je ubačena minimalna klauzulu o otkupu koja iznosi 30 milijuna eura. Novac koji će Leeds moći platiti posebno ukoliko izbore plasman u Premier ligu a i treba priznati kako će Leeds ponovo biti primamljiva opcija za mnoge igrače kao što je to bio slučaj devedesetih i početkom 21. vijeka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!