NaslovnicaVijestiPOTVRĐENA MOMČAD BARCELONE: Evo tko putuje u glavni grad Španjolske večeras!

POTVRĐENA MOMČAD BARCELONE: Evo tko putuje u glavni grad Španjolske večeras!

Barcelona se suočava sa Real Madridom po drugi put ovog tjedna u subotu navečer, ovaj put u nadi da će im pružiti prednost na vrhu tabele Primera lige.

POTVRĐENA MOMČAD BARCELONE

Katalonski divovi su osigurali pobjedu od 3-0 na Bernabeu u srijedu navečer, rezervirajući svoje mjesto u finalu Kupa Kralja na račun svojih suparnika sa pobjedom od 4-1 u ukupnom rezultatu iz dvije utakmice.

Susreću se samo nekoliko dana kasnije u ligi, a Barcelona se nada da će nadmašiti Los Blancose i stvoriti prednost od čak 12 bodova.

Štoviše, pobjeda bi ih stavila 10 bodova ispred najbližeg rivala Atletico Madrida uoči njihove utakmice ovog vikenda, čime bi stegnuli obruč u Primeri.

Trener Ernesto Valverde je dobio poticaj u tome što je uspio pozvati skoro punu momčad, kao što se vidi u objavi kluba ispod.

Gdje bi igrači poput Lionel Messija, Luis Suareza i Ousmane Dembelea mogli voditi napadačku liniju, španjolski taktičar je pozvao i nekoliko drugih igrača zajedno sa Samuel Umtitijem koji je također uključen dok se vraća sa ozljede.

Nakon što je ostavljen na klupi sredinom tjedna, Francuz Umtiti bi mogao da dobije šansu u ovom susretu, ali sve ovisi o tome hoće li Valverde biti otvoren za rotiranje ili je uporan igrati sa svojom najjačom postavom u ovom trenutku.

Ipak, postoji jedan uočljiv odsutan igrač, jer nema mjesta za siječanjsko pojačanje Kevina-Princa Boatenga u momčadi unatoč činjenici da nije bilo prijedloga da je pokupio ozljedu.

Valverde će se nadati da ima više nego dovoljno igrača na raspolaganju kako bi osigurao još jednu pobjedu nad Real Madridom u sada ključnom razdoblju sezone za Barcelonu, budući da izgledaju snažno na više frontova ove godine.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!