NaslovnicaVijestiPotvrđeni dokazi i priznanje, selekcija će biti izbačena sa Svjetskog prvenstva?

Potvrđeni dokazi i priznanje, selekcija će biti izbačena sa Svjetskog prvenstva?

Nogometna reprezentacija Ekvadora vjerojatno će biti izbačena sa Svjetskog prvenstva nakon što je snimka potvrdila da je nogometaš Byron Castillo krivotvorio dokumente i identitet.

Slučaj identiteta Byrona Castilla traje već mjesecima i činilo se da je sve riješeno, no sada je skandal dosegao neviđene razine nakon što su u javnost dospjele video snimke koje bi trebale izbaciti Ekvador sa Svjetskog prvenstva.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nogometni savez Čilea obratio se FIFA-i s informacijom da je Ekvador krivotvorio podatke o Byronu Castillu. Tvrdili su da je ovaj reprezentativac Ekvadora zapravo Kolumbijac koji je rođen u Tumacu 1995. godine, a ne u ekvadorskom gradu Villamil Playasu 1998. godine kako stoji u njegovim službenim podacima. FIFA je odbila žalbu Čilea zbog nedostatka dokaza ali jučer su u javnost izašli dokumenti i video snimke koji potvrđuju da je nogometaš krivotvorio dokumente.

Njegovo pravo ime je Byron David Castillo Segura, dok je u Ekvadoru bio registriran kao Bayron Javier Castillo Segura. Audio snimku i dokumente ekskluzivno je objavio Daily Mail, a ubrzo su južnoamerički mediji objavili više informacija.

Snimka je nastala 2018. godine, a nogometaš je razgovarao s predstavnikom Nogometnog saveza Ekvadora. Rečeno je da je koristio krivotvorene dokumente koji su mu dopuštali da nastupa za drugu zemlju. Priznao je da mu je ekvadorski poduzetnik Marco Zambrano pomogao nabaviti krivotvorene dokumente i lažni identitet pod kojim je stekao pravo nastupa za Ekvador.

Sada se očekuje hitna reakcija FIFA-e koja će Ekvador najvjerojatnije izbaciti sa Svjetskog prvenstva samo dva mjeseca prije početka.

Iako je FIFA prije nekoliko mjeseci odbacila optužbe Čilea, savez te zemlje uložio je žalbu i za nekoliko dana FIFA će imati sastanak.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!