NaslovnicaVijestiPOTVRĐENO IZ KLUBA: Bayernova prva ljetna transfer želja dolazi iz Lepziga!

POTVRĐENO IZ KLUBA: Bayernova prva ljetna transfer želja dolazi iz Lepziga!

Prema France Footballu, Bayern iz Munchena ozbiljno je zainteresiran za odličnog defanzivca RB Leipziga, koji je odigrao jednu od najboljih utakmica sezone na nedavnom derbiju u Munchenu.

Minhenski Bayern je mnogo puta u prošlosti oslabio svoje najveće rivale u Bundesligi, a čini se da će htjeti ponoviti praksu protiv ekipe koja je ove sezone pokazala zube Bavarcima. Izgleda da Bayern ne ulaže puno energije u kupnju izvrsnog napadača Tima Wernera, kao što će to biti u slučaju centralnog beka Dayota Upamecana, koji je, prema pisanju France Footballa, glavna transfer meta Bavaraca tijekom ljetnog roka.

Transfer glasine: Liverpool želi dva igrača iz Citya, nastavlja se rat Uniteda i Raiole, još jedan Europejac u MLS-u

Izvrsni 21-godišnji centralni defanzivac etablirao se kao jedan od najperspektivnijih mladih defanzivaca njemačkog i europskog nogometa, a svoju je kvalitetu sjajno pokazao na nedavnom derbiju ova dva kluba u Munchenu, spasivši mrežu svog tima kroz brojne izvrsne intervencije.

Dodatna prednost je otkupna klauzula u njegovom ugovoru, koja iznosi ‘samo’ 60 milijuna eura, a France Football izvijestio je da je Upamecano već stara transfer meta Bayerna, čiji su skauti navodno pratili Francuza u vrijeme dok je igrao u dresu Valenciennesa u drugoj ligi Francuske.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!