NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Liverpool želi dva igrača iz Citya, nastavlja se rat Uniteda...

Transfer glasine: Liverpool želi dva igrača iz Citya, nastavlja se rat Uniteda i Raiole, još jedan Europejac u MLS-u

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

De Bruyne otkrio

Liverpool razmišlja o senzacionalnom transferu za dva igrača Manchester Citya Kevin De Bruyne i Aymeric Laportea, prenosi Don Balon.Zbog velike finansijske kazne i zabrane igranja u Lige prvaka klub će možda biti prisiljen prodati ključne igrače kako bi uravnotežio finansijski “fair play”.

Barcelona dobila zeleno svjetlo da završi hitni transfer: Napadač koji je postigao 14 golova u 29 utakmica mijenja Luis Suareza?

Manchester United će prekinuti veze s Minom Raiolom i odbiti potpisati igrače koje zastupa kontroverzni agent uslijed njegovog najnovijeg napada na Paula Pogbu, izjavio je Gary Neville. Raiola je u ponedjeljak na Instagramu javno kritikovao menadžera “Red Devilsa” Olea Gunnara Solskjaera zbog njegovih komentara u kojima je rekao da je Pogba u vlasništvu Uniteda, na što ej Raiola odgovorio kako je Francuz “svoj čovjek”.

Orlando City vrlo je blizu postizanja dogovora sa Florian Comanom, navodi gsp.ro. Rumunjska ekipa Steaua Bukurešt odbila je ponudu jer zahtijeva da sav novac od transfera bude uplaćen unaprijed. Ipak, Orlando City je i dalje zainteresiran, jer žele uvjeriti klub da prihvati isplatu u dvije rate.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!