NaslovnicaVijestiPovratak kralja: Šta je Zidane uspio izvući od Florentino Pereza?

Povratak kralja: Šta je Zidane uspio izvući od Florentino Pereza?

Zinedine Zidane, dok je još uvijek bio trener Reala, nije uspio uvjeriti Florentine Perez da tim Reala treba radikalne promjene. Perez se sada uhvatio u koštac s pogreškom i pristao na zahtjeve povratnika Zidana.

Florentino Perez je bio prošle godine šokiran kada je Zinedine Zidane iznenadio svakoga svojom odlukom da napusti klub. Zidane ga je iznenadio i otišao, a Realova sezona bila toliko komplicirana prije nego što je i započela. Znamo nastavak, ali jučer smo došli do točke povratka. Ponovno šok, opet neočekivano, ali ovaj put samo za javnost, a ne za Florentina Pereza, koji se vratio u pozadinu događaja i priznao svoju grešku. Uspio je, što se mnogima činilo nemogućim. Zidana je nagovorio za povratak u Real, čak godinu dana manje nakon njegova odlaska.

SALAH BEZ DLAKE NA JEZIKU: “Spreman sam žrtvovati svoj san zbog navijača Liverpoola”

Ključno pitanje koje se nudi zajedno s neočekivanim povratko Francuza glasi: Šta je sve Perez morao ispuniti za povratak Zidanea?

Mediji izvješćuju kako je Zidane dobro isposlovao svoj povratak u Madrid. Perez bi trebao pristati na više od 300 milijuna eura teškog paketa za transfer rok, s kojim će Zidane moći pobrinuti za osvježenje tima. Real, nakon mnogo godina hibernacije na tržištu, traži “galaktika”, a Zidane želi tri takva igrača.

Želje Reala su poznate, od Neymara do Eriksena, Hazarda i Mbappea, no pitanje je što će biti realno nakon kraja sezone.

Očekuje se da će se Zidane složiti s Perezom o pomlađivanju tima. Neki stariji igrači mogu se oprostiti, možda Bale, pa čak i Modrić, ali to je trenutno samo nagađanje. To je zapravo više stvar “operative”, na koju će Zidane mnogo uticati. Predsjednik Reala konačno je počeo shvaćati da su u timu serijskih europskih prvaka jednostavno potrebne radikalne promjene.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!