NaslovnicaVijestiNa površinu izlaze prljave stvari: Ne pristaju na "rezanje" plaća i otvoreno...

Na površinu izlaze prljave stvari: Ne pristaju na “rezanje” plaća i otvoreno se pitaju gdje je novac zarađen od Lige prvaka?

Zašto bi igrači pristali na niže plaće? To zanima i igrače, ali i trenera kluba, koji je posljednje dvije godine igrao u Ligi prvaka. Novca je dovoljno, tvrdi trener.

Rukovodstvo ruskog giganta Lokomotive iz Moskve namjeravalo je tijekom krize smanjiti svoje plaće igračima i osoblju za 40 posto. Međutim, igrači nisu prihvatili prijedlog uprave koji je na sličan način usvojen u Zenitu, Spartaku i CSKA.

Transfer glasine: Kante napušta Chelsea, Felipe Anderson pred velikim transferom, Liverpool kupuje novog defanzivca

Trener Jurij Semin podržava igrače, navodeći činjenicu da su igrači donijeli puno novca u klub. Dvije uzastopne sezone igrali su Ligu prvaka i na taj način su klubu donijeli minimalno 50 milijuna eura.

“Igrači su zaradili veliki novac u Ligi prvaka igrajući za klub. Ne znam zašto se to ne spominje. Nemojte reći da su igrači pohlepni i nezahvalni. To je uobičajen proces, više igrači drže klub na životu nego obrnuto”, rekao je Semin.

Razgovori će se nastaviti sljedeći tjedan, ali čini se da je Semin odlučan u svojoj namjeri zajedno s igračima.

“Ne samo igrač nego i njegova obitelj živi od ugovora. Ponekad su to velike obitelji, pogotovo s brazilskim igračima. Sve ovisi o novcu koji dobiju od Rusije.”

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!