NaslovnicaVijestiPoznat nasljednik Solskjaera na klupi Uniteda: Da li je on "novi Ferguson"?

Poznat nasljednik Solskjaera na klupi Uniteda: Da li je on “novi Ferguson”?

Hoće li konačno u Unitedu pronaći legitimnog nasljednika Sir Alexa Fergusona? Novi potencijalni kandidat za klupu Crvenih đavola bi možda mogao to da bude, s obzirom na uspjehe u dosadašnjoj karijeri.

SOLSKJAER POJAČAVA NAPAD

Još od odlaska legendarnog Škota na Old Traffordu, bez kompasa lutaju u mraku. Prvi Fergusonov nasljednik David Moyes potpuno je “izgorio”, Ryan Giggs dobio je priliku biti samo vatrogasac, ništa nije bila ni bolja epizoda s Louisom van Gaalom, a da ne spominjemo Josea Mourinha. Na trenutak se činilo da bi United mogao Ole Gunnar Solskjaer vratiti na staru slavu, ali samo na trenutak.

Jedan transfer, tri igrača: Juventusov duo se seli na Otok, a Francuz na putu za Torino?

Nakon katastrofalnog starta nove sezone, norveškom treneru se već ozbiljno “trese” stolica. Prema neslužbenim informacijama, utakmica s Norwichom mogla bi mu biti posljednja. Ako izgubi – dobija otkaz. Njegovog nasljednika, međutim, otočki mediji već znaju.

Manchester United trebao bi na klupu dovesti tek 32-godišnjeg Nijemca Juliana Nagelsmana kao svog budućeg trenera, koji trenutno uspješno upravlja RB Leizpzigom, a prethodno je blistao s Hoffenheimom. Mogu li konačno sa njim napraviti pun pogodak?

Izgleda da je Engleska za Njemačke trenera pogodno tlo, s obzirom na uspjehe kakve ima Liverpool sa Jürgenom Kloppom. Ukoliko se odluči na odlazak u Premier ligu, Nagelsmann bi postao najmlađi trener u povijseti koji je vodio neki klub u elitnom rangu engleskog nogometa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!