NaslovnicaVijestiPoznato gdje će Schweinsteiger nastaviti karijeru

Poznato gdje će Schweinsteiger nastaviti karijeru

Bivši njemački reprezentativac i osvajač naslova Svjetskog prvaka 2014. godine obznanio je gdje će nastaviti karijeru, nakon isteka ugovora sa Chicago Fireom.

Legendarni njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger ostaće u Chicago Fireu jer je potpisao novi ugovor, objavio je klub koji s klupe vodi srpski trener Veljko Paunović.

Krajem prošle godine, Schweinsteigerove obveze prema ovom klubu MLS lige istekle su, ali nakon dugog razmatranja odlučio je produžiti suradnju do kraja 2018. godine.

[su_watch_live_football]

“Sretan sam što sam produžio ugovor sa Chicagom, nastavljamo ono što smo započeli. Prošla godina je bila jedinstvena za mene, ali ne i kompletna jer nismo došli do trofeja.”

Ipak, siguran sam da naredna sezona može biti jako uspješna za nas. Sviđa mi grad, klub i jedva čekam da krenemo opet s utakmicama”, rekao je Schweinsteiger za klupsku web-stranicu.

Transfer glasine: Real pronašao zamjenu za BBC trio, Joao Mario odbio klub iz Premier lige, Giroud se seli u Njemačku

Brutalna smicalica novinara Mourinhu: Potpisao je dres Uniteda, ali nije ni slutio šta piše na leđima!

Suprug bivše srpske tenisačice Ane Ivanović u SAD je došao prošlog ožujka iz Manchester Uniteda i dao veliki doprinos Chicagu da završi kao treći u Istočnoj konferenciji, prije nego što je eliminiran u prvom kolu doigravanja.

Njemački nogometaš je odigrao 26 utakmica za Chicago Fire, u kojima je postigao 3 gola. U američku klub došao je kao slobodan igrač, pošto Jose Mourinho više nije računao na njega u Manchester Unitedu.

[su_no1_for_tennis]

Detalji o nove suradnje nisu objavljeni, iako je za pretpostaviti da su uslovi poboljšani, dok je u prošloj 33-godišnji igrač zarađivao 5,4 milijuna dolara godišnje, po čemu je bio sedmi najplaćeniji igrač u ligi.

Schweinsteiger je igrao za tijekom svoje karijere igrao još za Bayern iz Munchena s kojim je osvojio osam naslova Njemačke i Lige prvaka, te Svjetsko prenstvo s reprezentacijom u Brazilu 2014. godine. Za nacionalni tim je odigrao čak 121 utakmicu, te postigao 24 gola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!