NaslovnicaVijestiČOVJEK NEMA SREĆE: Poznato je koliko dugo će sa terena izbivati Rafinha,...

ČOVJEK NEMA SREĆE: Poznato je koliko dugo će sa terena izbivati Rafinha, Barcelona već osigurala njegovu zamjenu!

Nesretni nogometaš Barcelone Rafinha uspješno je prošao još jednu operaciju koljena, a iz Barcelone već su izvijestili o dužini njegove odsutnosti s nogometnih terena.

U sezoni 2015/2016 izgubio je šest mjeseci zbog operacije ligamaneata koljena, koja je bila inače prva u nizu. Prošle godine izgubio je osam mjeseci zbog iste povrede. Staklena koljenja nogometaša Barcelone, Rafinhe, ponovo su zakazala.

RONALDOV PRIJATELJ LJUT: Evo što je napisao nakon što je saznao da je Modrić osvojio Zlatnu loptu!

Kao što smo već napisali, Brazilac je ponovo pretrpio istu povredu kao i ranije i to u derbiju između Barcelone i Athletica 24. novembra. Koljena ni ovaj put nisu izdržala te je pitanje da li će ovaj nogometaš uopšte napraviti karijeru kakvu su mu mnogi predviđali.

Rafinha je već operiran i operacija je bila uspješna. Povremeni reprezentativac Brazila ponovo će proaziti već poznati proces rehabilitacije, koji će trajati oko šest mjeseci. To znači da Rafinha više neće igrati u ovoj sezoni za ekipu Barcelone, koja je već pronašla zamjenu za njega.

Ekipi se pridružio mladi nogometaš Carlos Alena, koji je i zvanično potpisao ugovor sa prvim timom svega nekoliko dana nakon što je postigao svoj debitantski pogodak protiv ekipe Vilarreala. Ovaj 20-godišnji veznjak pružao je odlične partije u B ekipi Barcelone te bi trebao biti dostojna zamjena za nesretnog Rafinhu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!