NaslovnicaVijestiPoznato kada se Ibrahimović vraća na teren!

Poznato kada se Ibrahimović vraća na teren!

Nakon višemjesečne pauze zbog teške ozljede u travnju, napadač Manchester Uniteda, Zlatan Ibrahimović se uskoro vraća na teren.

vraća na teren

On je u travnju pokidao ligamente kolena i doveo karijeru u pitanje, ali nije klonuo, već je produžio ugovor sa Unitedom i sada je na pravom putu da ponovo zaigra.

[su_premierleague]

“Zlatan je lav, pravi borac. Sve vrijeme je bio bijesan i iz tog razloga se i brzo oporavlja. Kao što smo očekivali, smanjio je vrijeme oporavka i do kraja 2017. godine vidjećemo ga na terenu. Sjajan povratak”, rekao je menadžer Uniteda Jose Mourinho za Sky Sport.

Švedski izbornik Andersson, upitan o Zlatanu nakon što je svoju zemlju iznenađujuće odveo na SP u Rusiju, nije zvučao kao da je previše zainteresiran za vraćamke napadača Manchester Uniteda natrag na spisak reprezentacije. Od javnosti je zadražio da se usredotoči na njegov trenutni izbor igrača i na ono što su upravo postigli.

U SVOM STILU: Evo kako je Ibrahimović čestitao na plasmanu

Robinho otkrio zanimljivu anegdotu: Šta se desilo kada su se na treningu potukli Gattuso i Ibrahimović?

55-godišnjak je rekao: “Ovo je nevjerojatno! Ovaj igrač je prestao igrati za Švedsku prije godinu i pol dana, a mi još uvijek govorimo o njemu”, rekao je Andersson nakon utakmice. “Bože, mi moramo pričati o velikim igračima koje imamo u ovoj momčadi te kojima beskrajno vjerujem.”

[su_no1forfootball]

“Ono što sam htio reći bilo je to da je to bila demonstracija da je naš kolektiv tako djelovao tijekom cijelih kvalifikacija, te smo svima pokazali da smo i bez Zlatana moćna reprezentacija.”

Švedski 36-godišnji golgeter prošle sezone je sa 28 golova bio prvi strijelac Manchester Uniteda, a tokom uspješne karijere igrao je za Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu i Paris Saint-Germain.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Deschampsov izbor za Europsko prvenstvo: Evo tko je na popisu francuske...

0
Didier Deschamps, francuski izbornik, otkrio je popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Iako izbornici mogu povesti 26 igrača, Deschamps je odabrao njih 25....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!