NaslovnicaVijestiPREDLOŽIO NASLJEDNIKA: Luis Suarez predložio upravi Barcelone da dovede zvijezdu Chelseaja kao...

PREDLOŽIO NASLJEDNIKA: Luis Suarez predložio upravi Barcelone da dovede zvijezdu Chelseaja kao njegovu zamjenu!

Napadač Barcelone Luis Suarez dao je zanimljiv intervju u kojem je otkrio kako bi napadač Chelseaja Tammy Abraham mogao biti njegova zamjena i nasljednik u katalonskom gigantu.

Suarez predložio Abrahama kao svoju zamjenu

Urugvajski reprezentativac je priznao kako je vrlo impresioniran nastupima mladog napadača ‘Plavaca’. Rekao je: “Trenutno postoji mnogo sjajnih mladih napadača u nogometu. Mnoge od njih gledam kad imam priliku. Devetka Chelseaja Abraham je jedan od onih koji mi se sviđaju. Ima odličnu završnicu i jako dobro se kreće za svoje godine.”

Suarez je također dodao kako bi ga upravo Abraham mogao zamijeniti u Barceloni, s obzirom da je i sam svjestan kako je vrijeme da čelnici kluba dovedu njegovu zamjenu i nasljednika. Bivši igrač Liverpoola je također priznao kako bi dobre opcije bili i njegov suigrač iz reprezentacije Moi Gomez, kao i zvijezda Intera Lautaro Martinez.

On je komentarisao i koliko je ogroman pritisak u Barceloni. Rekao je: “Zahtijevi ovdje su jako veliki. Svaka tri dana morate ići na test, nema odmora, i ne oprašta vam se ako odigrate čak i jednu lošu utakmicu. Nije lako igrati u klubu kao što je Barcelona. Moram poštovati to što sam proveo pet godina ovdje i borio se sa takvim pritiskom, te uvijek pokušavao odgovoriti na pravi način.”

“Ukoliko odluče dovesti novog napadača, to me neće čuditi, jer je to realnost nogometa. Doći će vrijeme kada mi godine neće dopustiti da igram na nivou koji Barcelona zahtijeva, ali sve dok mogu i dok imam snage borit ću se za svoje mjesto u timu.”

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!