NaslovnicaVijestiPredsjednik Barcelone otkrio: Već smo doveli dva nova pojačanja za sljedeću sezonu!

Predsjednik Barcelone otkrio: Već smo doveli dva nova pojačanja za sljedeću sezonu!

Predsjednik Barcelone Joan Laporta je u intervju za katalonske medije govorio o ljetnom prijelaznom roku. Glavni čovjek katalonskog kluba odbacio je mogućnost dolaska Erlinga Haalanda i Kyliana Mbappea na Nou Camp, ali nije htio otpisati potencijalni potpis Roberta Lewandowskog i Mohameda Salaha.

“Ako uzmemo u obzir novac o kojem se priča u transferima Haalanda i Mbappea, nikada ih ne bih doveo. Čak i kada bismo to mogli, ne bi to uradio. Laž je da sam se sastao sa Haalandom u Marbelli. Nisam se sastao ni sa njegovim predstavnicima”, rekao je predsjednik Barcelone i dodao je da ne želi ulaziti u detalje oko Lewandowskog i Salaha.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Laporta je potvrdio interes za Raphinhu iz Leedsa. “Imamo jako dobre izvještaje o njemu. Što se tiče Adama Traorea, najbolje bi bilo da dogovorimo sa Wolvesom zamjenju njega i Trincaa.”

Potvrdio je predsjednik Barcelone i dolazak dvojice novih igrača, a to su prema pisanju španjolskih medija Franck Kessie iz Milana i Andreas Christensen iz Chelseaja.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!